Dily z Infinity-hobby

Jiz minulou halovou sezonu jsem pokukoval po drevenych listech na Gauiho. Ovsem nejak moc jsem to neresil a lital bile plasty. Ovsem po rozhovoru s nekolika lidma, kteri velmi doporucovali drevene, jsem je taky obednal. Pridal jsem i nejake nahradni dily. Je to zajimave, ale s Gauim jsem dosud nemel zadnou kolizi a dily jsem nepotreboval. Do zasoby se ale aspon zakladny hodi. Celkova cena byla nadhernych 70$ i s postou. Obednaval jsem v pondeli vecer a doufal ze do vanoc budou doma. Jak jsem byl ale prekvapen, kdyz dneska rano zazvonila postacka s balikem.

Nyni mam tedy 3 druhy listu. Bile plasty, cerne plasty a drevaky za 3,99$. Bude tedy velke srovnavani vlastnosti. Obednal jsem i o neco vetsi padla nez jsou originaly. Jsem zjedav, jestli budou mit nejaky vetsi vliv na letove vlastnosti. Dal uz to jsou klasicke ND.

Gaui je tedy na letosni sezonu plne vyzbrojen. Uz se tesim na prvni halu kde ho poradne testnu. Nejspis to bude na Krtkoveni v Radonicich, kde je paradni ohromna hala a da se zkouset kde co.

Žádné komentáře: